Körer för vuxna

För vuxna i alla åldrar!

Härlanda voces

För dig i gymnasiet och uppåt med relativt avancerad svårighetsgrad. Viss körvana och notläsning är ett plus. Vi över tisdagar kl 17.00-19.00.

Ledare: David Molin

Härlanda Kammarkör

Blandad avancerad kör. Vi över tisdagar kl 19.15-21.45. Läs gärna mer på Härlanda Kammarkörs hemsida: www.harlandakammarkor.se.

Ledare: David Molin

Härlanda Oratoriekör

Blandad kör för dig som har körvana. Övning tisdagar 19.00-21.15. Läs mer på körens hemsida: www.harlandaoratoriekor.se Startdatum för hösten: 28/8.

Ledare: Ulf Lindström

Våga sjunga-kör

En kör för dig som inte har sjungit tidigare eller som behöver hjälp att komma igång igen. Vi vill vara en kör för alla, oavsett förkunskaper. Vi övar onsdagar kl 19.00-20.30.

Ledare: Erika Bomb.

David Molin