Kör för dig 5-15 år

Här hittar du information om alla våra olika körer för dig som är från 5 år och upp till 15 år.

Körkul 5 år (födda 2014)

Sång, rytmik och rörelse tillsammans på ett lekfullt sätt. Vi sjunger och dansar i sånger om livet, Gud, jorden, kärlek, vänskap – ja allt som livet handlar om. Vi är med i familjegudstjänsterna i Härlanda kyrka ett par gånger per läsår. Begränsat antal platser. Kostnad: 200 kr per läsår. Onsdagar kl 15.30-16.10. Leds av rytmikpedagog Malin Boqvist.

Barnkör I, från 6 år (åk 0 och uppåt)

Men fantasi, rörelse och dans lär vi oss på ett lekfullt sätt hur vi sitter och står när vi sjunger, hur man följer dirigenten mm. Vi medverkar i gudstjänster och konserter några gånger per termin. Kostnad 200 kr per läsår. Torsdagar kl 17.00-17.45.

Barnkör II, från 8 år (åk 2 och uppåt)

Vi lär oss körsång från grunden och jobbar med sångträning, gehör och börjar introducera flerstämmighet. Vi medverkar i gudstjänster och konserter några gånger per termin. Kostnad 200 kr per läsår. Torsdagar kl 17:45-18:30.

Härlanda Gosskör, från 10 år (åk 4 och uppåt)

Vi lär oss grundläggande röst och gehörsträning som ger en god körerfarenhet. Vi medverkar i gudstjänster och konserter både i församlingen och på andra platser. Gosskören ingår i Härlanda Diskantkör. Kostnad 200 kr per läsår. Torsdagar 15.30-17.00.

Härlanda Diskantkör, från 10 år (åk 4 och uppåt)

Vi utvecklar sång och musikalitet med en bred repertoar, sjunger i stämmor och använder pärmar och noter. Vi njuter av ren och vacker körklang. Vi medverkar i gudstjänster och konserter både i församlingen och på andra platser. Torsdagar 15:45-17:00.

Härlanda Flickkör, från 13 år (åk 7 och uppåt)

Vi arbetar med stämsång och sångteknik, gör större konserter och åker på resor och läger mm. Kören passar ungdomar som vill jobba ambitiöst och hängivet. Kostnad 200 kr per läsår. Onsdagar 16.45-18:30.

Birgitta Mannerström Molin

Malin Boqvist