Gudstjänst och kyrkliga handlingar

I gudstjänsten får vi dela bröd & vin, liv, tystnad & sång.

I gudstjänster, mässor och kyrkliga handlingar delar vi livet! Både den största glädjen och djupaste sorgen. I Gudstjänsten får vi möta Gud i brödet & vinets gemenskap, orden, tystnad & sång. I dopet blir vi en del av något oändligt mycket större och får hälsa en ny medlem välkommen i församlingen. I vigseln få två människor uttrycka sin vilja att dela livet tillsammans inför Gud. Vi får bära fram våra lyckönskningar. I begravningen lägger överlämnar vi vår älskade i Guds trygga händer. Vi samlas för att ta farväl och samla minnen.
Allt i Guds Faderns, Sonens och den heliga Andens namn.