En kyrkogårdsarbetare klipper gräset runt gravstenarna med en åkgräsklippare.
Foto: Johan Bjurer /Mostphotos/Ikon

Säsongsarbetare till våra kyrkogårdar

Välkommen med din ansökan till ett trevligt, fysiskt och omväxlande säsongsarbete!

Vi söker nu kyrkogårdsarbetare till sommaren 2024. Som sommarjobbare bidrar du till att kyrkogården är en välskött och vacker plats som besökare uppskattar att komma till.

Vi kan erbjuda ett trevligt, fysiskt och omväxlande sommarjobb där du får möjlighet att arbeta ute, tillsammans med andra i ett arbetslag. Arbetsuppgifter som ingår i anställningen är bla blomskötsel, vattning, gräsklippning, grästrimning, ogräsrensning och räfsning på kyrkogårdarna. Vi söker medarbetare till arbetslagen i Ytterhogdal, Sveg och Lillhärdal.

Kvalifikationer:
Du ska trivas med att arbeta ute i alla slags väder. Du är ansvarstagande, noggrann och serviceinriktad. Du känner dig bekväm i kyrkogårdens miljö och har förmåga att bemöta både besökare och kollegor med respekt och förståelse. Meriterande är tidigare erfarenhet av grönyteskötsel. Vana av maskiner inom verksamhetsområdet. Arbetskläder tillhandahåller vi.
För att söka detta jobb ska du vara minst 18 år och ha B-körkort.

Ansökan ska vara registrerad senast 15 april 2024, men anställningsintervjuer och rekrytering kommer att ske löpande.

Ansökan lämnas via foruläret här nedan.

Välkommen med din ansökan!

Jag söker sommarvikariat på kyrkogården i:

Om du vill skicka in CV kan du göra det till: kristoffer.nilsson@svenskakyrkan.se Ange i mailet om du sökt via formuläret på hemsidan så vi kan lägga till bilaga till ansökan. Välkommen med din ansökan!

För ytterligare frågor kontakta arbetsledande vaktmästare

Kristoffer Nilsson 010 - 47 00 161 Ansvarsområden: Ytterhogdal och Sveg