Other languages with Google Translate

Kantor/kyrkomusiker

Till Hedebygdens församling, Härjedalens pastorat 100 %

Vi söker en kantor/kyrkomusiker till Hedebygdens församling i Härjedalens pastorat.

I Hede och Vemdalen finns duktiga och entusiastiska kyrkokörer och i Hede finns även en nystartad diskantkör med ett 20-tal medlemmar i mellanstadieåldern.

Hedebygden, med närhet till orörd natur i Sonfjället samt fantastiska skidanläggningar

i Vemdalen, erbjuder möjligheter till ett rikt friluftsliv.

Gå gärna in på vår hemsida www.svenskakyrkan.se/harjedalen så hittar Du mer information om våra kyrkor och verksamhet. I bygden finns även två nyligen pensionerade kyrkomusiker som gärna hjälper till vid vikariebehov.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga kyrkomusikaliska uppgifter, såsom gudstjänster och kyrkliga handlingar, ledning av barn- och vuxenkör, tjänstgöring vid äldreboenden och andakter m.m.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har kyrkomusikalisk utbildning. Du behöver ha en musikalisk bredd och tycka om att arbeta med människor i alla åldrar.

Vi ser gärna att du har pedagogisk utbildning och erfarenhet.
Du ska vara medlem i Svenska kyrkan, ha körkort och tillgång till bil.

UPPLYSNINGAR OM TJÄNSTEN
Tjänsten är på heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Skicka ansökan till:

harjedalens.pastorat@svenskakyrkan.se eller