Samtalsgrupp för sörjande

Har du nyligen förlorat en närstående? Att få möta andra och tala om det svåra är något som många upplever som en hjälp i sorgen. Vi startar därför regelbundet nya samtalsgrupper för sörjande.

Vi inbjuder till en samtalsgrupp där du får träffa andra som också drabbats av sorg. När vi möts dricker vi en kopp kaffe eller te och delar med oss av våra erfarenheter. Vi kommer att tala om den sista tiden, om uppbrott och begravning, om tiden efteråt och hur det är nu. Vi möts vid sju tillfällen. På grund av pandemin tar vi bara emot fem deltagare. Om många anmäler sig, gör vi en väntelista inför nästa grupp.

Nästa grupp startar: onsdag 17/3 kl 14-16 i S:t Eskils kyrka. Övriga datum: 24/3, 31/3, 7/4, 14/4 och 28/4. Ledare: Eija Alpimaa Magnusson, Janine Wenzel.

Anmälan: senast 10/3 till Annette Tövinge, 08-500 658 51 eller annette.tovinge@svenskakyrkan.se

Frågor? Har du frågor om grupperna och innehållet, hör av dig till Eija, 08-555 670 53.

Digital sorgegrupp

Lite senare i vår startar även en digital sorgegrupp. Om du är intresserad av att delta i den, anmäl gärna ditt intresse så snart som möjligt till Annette Tövinge.