Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon:+46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Vegaloppet 25/5

Spring för livet och klimatet - var med i Vegaloppet lördagen den 25 maj. För tredje året i rad arrangerar Svenska kyrkan i Haninge Vegaloppet. Ett välgörenhetslopp stöder arbete med trädplantering, utveckling av hållbara och ekologiska jordbruk och skydda naturskogar.

För tredje året i rad arrangerar Svenska kyrkan i Haninge Vegaloppet. Ett välgörenhetslopp med en sträcka för barn som är 600 m och 4 km för vuxna.
Start och målgång på torget Barents väg/Vardövägen. Anmälan görs på plats.

Svenska kyrkan i Haninge skänker 10 kr per deltagare till ACT. Den som vill kan ge en frivillig gåva till ACT Svenska kyrkan som stöder arbete med trädplantering, utveckling av hållbara och ekologiska jordbruk och skydda naturskogar.

Starttider
Barn 600 m: start kl. 10.30
Vuxna 4 km: start kl. 12.00
Uppvärmning med Friskis & Svettis 15 minuter innan starterna

Vi är på plats mellan kl. 10-14 med hoppborg, chokladhjul, fika och försäljning av Fairtrademärkta-varor. Vegaloppets sponsorer är Ica Maxi Haninge och Friskis & Svettis. Vegabaren bjuder på korv och dricka till alla som deltar i loppet.