Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon: +46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Vi ses i Vega

Hej du som bor i Vega! Svenska kyrkan i Haninge planerar för verksamhet i nya lokaler i den växande Vegastaden. Tills dess finns vi på plats i området, några lördagar per termin, för att lära känna dig som bor i Vega.

Kanske har du redan träffat oss på torget i korsningen Barents väg/Vardövägen. Vi finns där några lördagar varje termin och bjuder vi på fika och aktiviteter för barnen och har försäljning av Fairtrade-märkta produkter. Vi hoppas på att få möta många nya och gamla Vegabor!

Under våren 2018 möter du oss klockan 10 -13 följande dagar

24 mars

Vi lyssnar gärna på dig

Vad har du för förväntningar på kyrkan och vilka önskemål finns om verksamhet i Vega? Hör gärna av dig till oss!

Välkommen till övrig verksamhet i Svenska kyrkan i Haninge

Välkommen att delta i gudstjänster och verksamheter för både barn och vuxna.
Klicka här för information

Vi ses i Vega!
Hälsningar Minna, Karolina, Eva-Lisa och Bibbi.