Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon: +46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Vi ses i Vega 8/12

Hej du som bor i Vega! Kom och träffa oss den 8/12 kl. 10-14 vid Vegabaren. Vi bjuder på glögg, pepparkakor, lussebullar och aktiviteter för hela familjen med levande julkrubba, Österhaninge kyrkokör och en mini-julmarknad.

Kanske har du redan träffat oss i Vega. Vi har funnits på plats vissa lördagar och bjudit på fika och aktiviteter för barnen och haft försäljning av Fairtrade-märkta produkter.

Vi ses i Vega! 8/12

Lördag den 8 december hittar ni oss från Svenska kyrkan i Haninge vid Vegabaren. Vi bjuder på glögg, pepparkakor, lussebullar och aktiviteter för hela familjen:

• levande julkrubba med åsna och getter
• ensemble ur Österhaninge kyrkokör sjunger julsånger
• mini-julmarknad med handarbeten, smycken, kläder och Fairtrade-produkter.

Varmt välkomna!

Lördag den 8 december kl. 10-14 vid Vegabaren.

Kontakt: Minna Huhkamo, 08-555 670 11

Vi lyssnar gärna på dig

Vad har du för förväntningar på kyrkan och vilka önskemål finns om verksamhet i Vega? Hör gärna av dig till oss! haninge.pastorat@svenskakyrkan.se

Välkommen till övrig verksamhet i Svenska kyrkan i Haninge

Gudstjänster och verksamheter finns för både barn och vuxna.
Klicka här för information