S:t Eskils-dagen

En unik möjlighet för dig som väntat på ett bra tillfälle att döpas! Den 2/10 är allt förberett, ingen anmälan behövs. Präst, musiker och kyrka väntar på dig, och efter dopet bjuds du/ni på fika. Dessutom bjuder dagen på konserter! Välkommen till S:t Eskils kyrka i Handen.

Program för S:t Eskils-dagen 2/10

• Kl 11 - Konsert
    Text och ton i dopets tecken - improvisation, klassisk musik och textläsning.
  • Kl 12-17 - Drop-in-dop
    Välkommen att döpas, vi bjuder på fika efteråt.
  • Kl 18 - Konsert
    Text och ton i dopets tecken - improvisation, klassisk musik och textläsning.

varför drop-in-dop?

• Ingen bokning eller föranmälan behövs.
  • Du kan döpas oavsett ålder. Det är aldrig för sent!
  • Kom som du är! Vill du låna dopklänning så kan du det, annars går det lika bra med egna kläder.
  • Vi har präst, musiker och kyrka som väntar på dig. Efter dopet bjuder vi på fika.
  • Om du vill bjuda med släkten eller komma själv är upp till dig.
  • Givetvis är allt kostnadsfritt.

Har du frågor om drop-in-dop?
Kontakta Yvonne Iversen, präst
Tel: 08-555 670 19
E-post: yvonne.iversen@svenskakyrkan.se

Bra att veta inför drop-in-dop

• Innan dopet träffar du/ni kyrkobokföringen för att lämna personuppgifter.
  • Tillsammans med prästen går du/ni sedan igenom hur dopet kommer att gå till och eventuella önskemål om psalmer.
  • Den som är döpt tidigare kan inte döpas en gång till.
  • Eventuella faddrar måste vara döpta och närvara vid dopet.
  • Vid dop av barn under 18 år måste alla vårdnadshavare ge sitt medgivande, samt ha med sig legitimation.

Vill du istället boka ett dop en annan dag gör du det enkelt här.