Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon:+46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Samtalsgrupp för sörjande. Start 27/3.

I Svenska kyrkan i Haninge har vi samtalsgrupp för dig som har mist en anhörig eller vän. Tillsammans hjälps vi åt att sätta ord på och bearbeta sorgen.

Har du mist en anhörig eller nära vän? Sorgen och saknaden är unik för alla människor men att träffa andra i liknande situationer kan vara en hjälp.

I Svenska kyrkan i Haninge finns möjligheten att delta i en samtalsgrupp för dig som genomgår en sorgeprocess. Här finns plats för sorg, tankar och funderingar. För präster och diakoner är tron på Gud självklar, men du väljer själv om du vill prata om Gud och be, eller inte. Vi samtalar om sorgen och saknaden, om begravningen, tiden före och efter dödsfallet under sju tillfällen i S:t Eskils kyrka i Handen. Nya grupper startar regelbundet.

sorgegrupp - start 27/3 2019

Samtalsgrupp för sörjande startar onsdagen den 27 mars kl 15 i S:t Eskils kyrka. Därefter en träff i veckan på onsdagar 15-17 till och med den 15 maj.

Anmälan senast 20/3 till tel 08 – 500 658 51.

Vid frågor kontakta: eija.a.magnusson@svenskakyrkan.se, 08-555 670 53, präst.

Se fler stödfunktioner i Stockholms stift