Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon:+46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Samtalsgrupper för sörjande

I Svenska kyrkan i Haninge har vi samtalsgrupper för dig som har mist en anhörig eller vän. Tillsammans hjälps vi åt att sätta ord på och bearbeta sorgen.

Har du mist en anhörig eller nära vän? Sorgen och saknaden är unik för alla människor men att träffa andra i liknande situationer kan vara en hjälp.

I Svenska kyrkan i Haninge finns möjlighet att delta i en samtalsgrupp för dig som genomgår en sorgeprocess. Här finns plats för sorg, tankar och funderingar. Vi samtalar om sorgen och saknaden, om begravningen, tiden före och efter dödsfallet under sju tillfällen i S:t Eskils kyrka i Handen. Nya grupper startar regelbundet.

sorgegrupp - start 9/10

Samtalsgrupp för sörjande startar onsdag 9 oktober kl 13 i S:t Eskils kyrka. Därefter en träff i veckan på onsdagar kl 15-17, 7 gånger.

Anmälan senast 1/10 till annette.tovinge@svenskakyrkan.se eller tel 08-500 658 51

Vid frågor kontakta: eija.a.magnusson@svenskakyrkan.se, 08-555 670 53, präst.

Se fler stödfunktioner i Stockholms stift