Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon:+46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Pilgrimsvandring 24/11

Ge dig själv en stund i friska luften där vi reflekterar kring varje människas rätt att höras. Alla är välkomna, ung som gammal, trött som pigg. Vandringen utgår från Vendelsö kyrka.

Ge dig själv en stund i friska luften där vi i vandrande samtal reflekterar kring varje människas rätt att höras. Alla är välkomna, ung som gammal, trött som pigg. Vandringen avslutas med fika. En del av Kyrkornas globala veckan 18-25/11.

Vi samlas kl. 14.00 vid Vendelsö kyrka där också vandringen utgår från.

Eva-Lisa Oldeberg: eva-lisa.oldeberg@svenskakyrkan.se
Bibbi Johansson: bibbi.johansson@svenskakyrkan.se

Kyrkornas globala vecka 2018

Vem får höras? Att stå upp för sina rättigheter och uttrycka sina åsikter kan på många håll vara förenat med livsfara. I många länder är också religions- och övertygelsefriheten starkt begränsad.

Kyrkornas globala vecka 2018, den 18-25 november, vill lyfta fram vilken betydelse demokrati och civilsamhälle har för att vi ska nå en hållbar värld för alla samt den viktiga roll kyrkorna har i det arbetet.