Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon: +46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Pilgrimsvandra till sommarkvällsmusiken

Att pilgrimsvandra är att göra en inre och yttre vandring på samma gång. Att vandra i skapelsens vackra sommarkatedral är som balsam för kropp och själ!

Att pilgrimsvandra är att göra en inre och yttre vandring på samma gång, att
landa i sina tankar, föra samtal utan att bli avbrutna, vandra sida vid sida i reflekterande tystnad. Här ges en möjlighet att rensa i det mentala bruset och på ett otvunget sätt möta sig själv, andra och Gud. Att vandra i skapelsens vackra sommarkatedral är som balsam för kropp och själ. Kom och pilgrimsvandra tillsammans med andra innan sommarkvällsmusiken!

1 juli - sommarkvällsmusik i Vendelsö kyrka
Samling inför vandring kl 16, konsert kl 18

3 juli - sommarkvällsmusik i Ornö kyrka
Samling inför vandring kl 16, konsert kl 18.00

8 augusti - sommarkvällsmusik i Österhaninge kyrka
OBS! Samling inför vandring kl 16 vid Jordbro kyrka, konsert kl 19 i Österhaninge kyrka. Hemfärd med kyrkbuss.

Frågor och kontakt:
eva-lisa.oldeberg@svenskakyrkan.se, 08-555 670 72

Anmälan senast 1 juli för dig som åker buss och behöver skjuts från Dalarö brygga till Ornö kyrka den 3 juli. I övrigt ingen anmälan, det är bara att dyka upp med stadiga skor och gärna matsäck!