Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon: +46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Öppna rum våren 2018

Tema relationer med öppna föreläsningar. Du kan också delta i meditation, en dag i stillhet, skrivarstuga, samtal om kristen tro, pilgrimsvandring och mycket mer. Varmt välkommen!

Vandra mellan Tyresta by och Pilgrimscentrum i Tyresö. Samling vid Naturum med kort presentation av Tyresta. Ingen kostnad, ta med matsäck. I samverkan mellan Stockholms Pilgrimscentrum i Tyresö, Tyresta Naturum, studieförbundet Sensus och Svenska kyrkan i Haninge. Lördag 26 maj kl. 10-17. Klicka för mer info.

Pilgrimsvandring 26 maj

Vi tillbringar en vilsam och spännande dag i vackra Österhaninge kyrka, där du kan prova på att uttrycka dig genom musik eller genom att måla. Du kan välja två workshops under dagen. Söndag 10 juni kl 9.30-16.30. Ange vid anmälan vad du helst vill delta i. Ledare: Eva-Lisa Oldeberg och Charlotte Persson. Kostnad: 150 kr. Anmälan senast 28/5. Info om anmälan, se längst ned på sidan.

Släpp loss din kreativitet

​

Nyfiken på kristen tro

Den kristna tron rymmer en djup och levande andlighet, som har hjälpt människor att leva under 2000 år. Vi samtalar om kristen tro och hur vår egen tro ser ut. Ingen kostnad. Ledare: Attila Neumerker. Anmälan senast 12/3 (info om anmälan längst ned på sidan). ​ Tisdagar start 6/3 kl 18.30-20 i, därefter 20/3, 3/4, 17/4 och 8/5. S:t Eskils kyrka

Vi välkomnar dig som vill skriva och bli inspirerad av andra som också skriver. Skriv om ditt liv eller uttryck dig fritt. Kostnad: 320 kr. Ledare: Carita Wigell-Collmar. Anmälan senast 10/2 till Studieförbundet Sensus, 073-383 95 09 e-post: mari.abrahamsson@sensus.se. Torsdagar start 15/2 kl. 15 , därefter varannan torsdag, 7ggr. S:t Eskils kyrka

Skrivarstuga

Anmälan till öppna rum

Ange aktivitet, kontaktuppgifter som namn, telefon och e-post, så att vi lätt kan nå dig med information.

E-post: haninge.anmalan@svenskakyrkan.se
Tel. växel: 08-555 670 00

Anmälan till skrivarstuga görs till Studieförbundet Sensus, 073-383 95 09, e-post: mari.abrahamsson@sensus.se

Aktiviteter med deltagaravgift betalas via hemskickad faktura.