Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon: +46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Det här erbjuder Kryckan

På Kryckan kan man alltid få en kopp kaffe och värme. Här serveras frukost och lunch och det finns möjlighet att träffa andra människor.

Värme kramar och respekt

Kryckan har blivit en viktig mötesplats för ensamma och utsatta i Haninge. Här serveras frukost och lunch och det finns möjlighet att träffa andra människor. Vi har tid för samtal, både spontant och enskilt i samtalsrummet. Vi erbjuder även dusch och rena kläder för den som behöver. Varmt välkommen!

DAGVERKSAMHET ÖPPETTIDER

Tisdag, onsdag, torsdag
kl 8-14 Café,
kl 8 Frukost
kl 12 Lunch
Tisdag kl 11.00 Lunchandakt
Fredag kl 8-13 Café

• Lunch kostar 20 kr
  • Frivilliga insatser behövs för att driva verksamheten, t ex hjälp i köket.
  • Möjlighet till samtal, enskilt eller i grupp.
  • Dusch, tvättmaskin och torktumlare finns.
  • Kläder och hygienartiklar till behövande.
  • Hjälp med kontakter i socialvård och sjukvård
    Vid behov följer vi med som stöd.
  • Andakter och sinnesrogudstjänster