Foto: Adobe Stock

Utomhuskul för barn och föräldrar!

När vi inte kan ses som vanligt i olika barngrupper så gör vi vad vi kan för att ändå få mötas - nu laddar vi för massor av utomhuskul. Här hittar du veckans program. Hoppas vi ses!

UTOMHUSKUL FÖR BARN OCH FÖRÄLDRAR

Vi ses i små grupper utomhus. Vill du delta i aktiviteterna, anmäl dig via e-post enligt nedan. OBS! Ni måste vara friska och symtomfria för att få delta.

TIDER I VECKA 4

Måndag 25/1
kl 9-11.30 Öppen förskola (Vendelsö kyrka)
kl 9.30-11.30 Brageparken (S:t Eskils kyrka)