Diakoni i centrum i Luleå domkyrkoförsamling är en social mötesplats. Alla är välkommna för att värma sig, ta en dusch och ombyte av kläder, dricka kaffe och umgås. Frukost och fika finns för en symbolisk summa.
Församlingen har diakoner tillgängliga för stöd och rådgivning.

Samtalstöd under pandemin

I Svenska kyrkan i Haninge kan du möta någon som lyssnar. Under Corona-pandemin har vi utökat möjligheterna till samtal och du hittar olika kontaktvägar nedan. Tveka inte att höra av dig vad det än gäller, det kan kännas lättare bara av att få dela med sig av sina tankar. Våra präster har tystnadsplikt och det du säger stannar mellan er.

Behöver du prata?

Vi finns här för dig dygnet runt.

Svenska kyrkan i Haninge - präst eller diakon

Alla vardagar 8-17, tel. direkt: 08-555 670 99

Svenska kyrkan - Jourhavande präst

Alla dagar kl 17-08, tel: 112.
Om du inte vill ringa, går det även att nå jourhavande präst via chatt (sön-tors kl 21-24) eller att skriva ett digitalt brev. Här når du Jourhavande präst

Palveleva puhelin/Svenska kyrkans finska telefonjour

Joka ilta/Varje kväll 21-24
Puh./Tel: 020-26 25 00