Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon:+46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Mötesplatser

Svenska kyrkan i Haninge vill vara en mötesplats och kraftkälla mitt i vardagen. En öppen kyrka där människor möts i kärlek och varsamhet. Här kan du umgås och träffa andra.

Välkommen att ta plats i din kyrka! Här finns träffar för gemenskap, fika, samtal med mera. Flera alternativ finns. Ibland är det sång och musik, andakt eller mässa.

Caféträffar och studiegrupper

Svenska kyrkan i Haninge erbjuder regelbundet musik följt av en enkel lunch i flera utav kyrkorna.

Lunchmusik och soppa

Välkommen till höstens föreläsningar i Öppna rum på temat "När livet vänder!". Du kan också delta i en dag i stillhet, samtalsgrupp om kristen tro, skrivarverkstad, meditationer, pilgrimsvandringar, workshop eller en kreativ dag.

Öppna rum

Handarbeta under trevlig samvaro. Syföreningarna bidrar med gåvor till ändamål i kyrkans internationella arbete, diakoniverksamhet, SKUT m.m. genom försäljning på julbasarer av årets handarbeten, bakverk och lotterier.

Syföreningar

Har du nyligen förlorat en närstående? Behöver du stöd i att bearbeta din sorg och andra jobbiga känslor? Den 9 oktober startar en samtalsgrupp i syfte att tillsammans med andra i samma situation, diskutera och stödja varandra igenom sorgen.

Samtalsgrupp för sörjande

Varmt välkommen till Vendelsös populära kyrkpub.
Fredag 27/9 underhållning av trubaduren Bernt Törnblom.
Mycket Bellman och allsång utlovas. Barnpassning finns.
Kl 19 i Vendelsö kyrka

Kyrkpub

Varmt välkommen till Vendelsös populära kyrkpub. Fredag 27/9 underhållning av trubaduren Bernt Törnblom. Mycket Bellman och allsång utlovas. Barnpassning finns. Kl 19 i Vendelsö kyrka

Vi samlas för gemenskap, samtal och fika i Vendelsö kyrka.
Onsdagar kl. 13.30-15.

Öppet kyrktorg i Vendelsö

Vi samlas för gemenskap, samtal och fika i Vendelsö kyrka. Onsdagar kl. 13.30-15.

Svenska kyrkan i Haninges Kryckan är en öppen mötesplats för människor i hemlöshet, missbruk eller annan utsatthet.

Kryckan Vallakyrkan