Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon: +46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Mötesplatser

Svenska kyrkan i Haninge vill vara en mötesplats och kraftkälla mitt i vardagen. En öppen kyrka där människor möts i kärlek och varsamhet. Här kan du umgås och träffa andra.

Höstterminen startar torsdag 18 januari kl 18:00 - 20:30.
10 tillfällen, kostnad 2.500 kr. Vi sträffas i S:t Eskils kyrka i Handen.
Anmälan och frågor till Jessica på e-post: jessikon@live.se

(Kursen ges ej i pastoratets regi)

Ikonmålning

Lär dig ikonmålning i äggtempera på träpannå samt förgyllning med äkta bladguld. Nybörjare- och fortsättningskurs. Höstterminen startar torsdag 18 januari kl 18:00 - 20:30. 10 tillfällen, kostnad 2.500 kr. Vi sträffas i S:t Eskils kyrka i Handen. Anmälan och frågor till Jessica på e-post: jessikon@live.se (Kursen ges ej i pastoratets regi)