Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon:+46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Mötesplatser

Svenska kyrkan i Haninge vill vara en mötesplats och kraftkälla mitt i vardagen. En öppen kyrka där människor möts i kärlek och varsamhet. Här kan du umgås och träffa andra.

Välkommen till höstens föreläsningar i Öppna rum på temat "När livet vänder!". Du kan också delta i en dag i stillhet, samtalsgrupp om kristen tro, skrivarverkstad, meditationer, pilgrimsvandringar, workshop eller en kreativ dag.

Öppna rum

Hej du som bor i Vega! Kom och träffa oss några lördagar per termin, i Vega.

Vi ses i Vega

Hej du som bor i Vega! Kom och träffa oss några lördagar per termin, i Vega.

Har du nyligen förlorat en närstående? Behöver du stöd i att bearbeta din sorg och andra jobbiga känslor? Den 9 oktober startar en samtalsgrupp i syfte att tillsammans med andra i samma situation, diskutera och stödja varandra igenom sorgen.

Samtalsgrupp för sörjande