Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon:+46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Prova på-dag med Juniorerna 6/2

Kom och testa hur vi har det på Juniorerna - alla som går i årskurs 3-5 är välkomna! Vi gör en massa skoj tillsammans - här får du skapa, pyssla och leka. Vi bjuder på fika och ofta bakar vi tillsammans.

Prova på-dag med juniorerna onsdag 6/2 kl 15-17

Kom och testa hur vi har det på Juniorerna - alla som går i årskurs 3-5 är välkomna! Det kostar inget och vill du fortsätta vara med efter prova på-dagen är det bara att anmäla sig efteråt. Vi gör en massa skoj tillsammans! Här får du skapa, pyssla och leka. Vi bjuder på fika och ofta bakar vi tillsammans. Vi följer kyrkoåret och lär oss om kyrkans traditioner.

Anmälan och info: Leonie Ödalen Frank,
leonie.odalen@svenskakyrkan.se, tel. 08-500 658 64

miniorer & juniorer i västerhaninge

Kul i kyrkan för dig som går i årskurs 1-6. Här kan du skapa, pyssla, leka och umgås med kompisar. Vi bjuder på fika och ofta bakar vi tillsammans. Vi följer kyrkoåret och lär oss om kyrkans traditioner. Det är gratis att vara med, men du behöver anmäla dig.

Miniorer
För dig som går i årskurs 1-3