Lokalvårdare 50 %

Som lokalvårdare hos oss kommer du att vara en av fyra personer som ser till att städningen är av hög kvalité i våra kyrkor och arbetsplatser.

Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge. 

Om rollen
Det här är en unik chans för dig som vill vara med och bygga en serviceinriktad lokalvård ihop med dina kollegor och arbetsledare. Som lokalvårdare hos oss kommer du att vara en av fyra personer som ser till att städningen är av hög kvalité i våra kyrkor och arbetsplatser. Tjänsten innefattar sedvanliga uppgifter inom lokalvård där städinstruktioner finns framtagna. Du arbetar systematiskt för att hålla en god städkultur utifrån ett schema.  

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har förmågan att se vad som behöver göras samt kan hugga i när det behövs. Som person är du ansvarstagande, servicevillig och flexibel. Du trivs med självständigt arbete med egna ansvarsområden och uppskattar teamkänslan i ett arbetslag som hjälps åt. 

Kvalifikationer för rollen
Du som söker ska ha B-körkort då du ska kunna rotera enligt schema mellan våra kyrkor och byggnader i pastoratet. Du har dokumenterad erfarenhet av arbete i likande roll. 

Du behärskar svenska i tal och skrift. 

Upplysningar om tjänsten: Henrik Baudou Fjelkman, verksamhetschef, tfn: 08-500 658 87, Stig Johansson, arbetsledare, tfn: 08-555 670 89. Tjänsten är tillsvidareanställningar men provanställning tillämpas. Tillträde enligt ök. 


Skicka din ansökan till e-post: haninge.rekrytering@svenskakyrkan.se. 

Vi vill ha din ansökan i form av ett CV och ett Personligt brev där du motiverar varför du är rätt person för tjänsten senast den 2 november. Märk din ansökan med Lokalvårdare 50%. Vid ev. anställningsintervju uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister. 

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster.