Vi söker nu en Landskap/trädgårdsingenjör.

Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för begravningsverksamheten. Våra kyrkor där begravningsplatser finns är Österhaninge, Västerhaninge, Tungelsta, Muskö, Ornö, Utö, Dalarö som tillsammans förvaltar ca 10 000 gravar.

Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge.

 

Vi är en förvaltning under utveckling med många varierande uppgifter och nu söker vi en flexibel och kreativ medarbetare som vill vara med och förvalta, förbättra och utveckla verksamheten tillsammans med kyrkogårdschefen och övriga medarbetare.


Arbetsuppgifter:

Största delen av tjänsten är verksamhetsknutna arbetsuppgifter såsom upprättande och genomförande av vård- och underhållsplaner, kulturvårds, trädvårdsplaner och ta fram förfrågningsunderlag till upphandlingar. Landskapsingenjören svarar också för utformningen av nya gravområden, planteringar och andra utsmyckningar på våra begravningsplatser samt parkmark. Andra uppgifter är revidering av befintliga dokument och planer samt framtagande av växtmaterialförslag samt ansvarig för pastoratets tjänster som erbjuds gravrättsinnehavare. Tjänsten omfattar klart avgränsade ansvarsområden som att driva projekt tillsammans med övriga medarbetare, som hållbarhetsarbete inom begravningsverksamheten och stort inom pastoratet. Landskapsingenjören är också aktiv tillsammans med kyrkogårdschefen i budgetarbetet.

Kvalifikationer:

  • - Landskapsingenjör/Trädgårdstekniker
  • Erfarenhet av projektledning
  • Erfarenhet av drift och underhåll
  • Kunskaper om begravningsverksamhet och kulturminnesvård är meriterande
  • Erfarenhet av beredande till myndighetsbeslut är meriterande
  • Vana att jobba i administrativa system samt digitala kartsystem
  • - B-körkort

 

Som person är du positiv, engagerad, lyhörd, noggrann och strukturerad. Du har god samarbetsförmåga men trivs också med att arbeta självständigt, är analytiskt lagd med en förmåga att se hur de detaljerna hänger samman och bildar en helhet. Du har förmåga till god planering både i det dagliga underhållet och till det långsiktiga arbetet. Bra om du också är pedagogisk lagd och har en förmåga att utrycka dig fackmässigt, muntligt och i skrift med myndigheter m.m. då dialog sker kontinuerligt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om du vill vara med att sätta avtryck i Haninge pastorats ambition att utveckla en modern, hållbar och smart begravningsverksamhet, så tveka inte att söka denna tjänst.

Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare, heltid 40 tim./vecka. Provtjänstgöring i 6 månader kan komma att tillämpas.

Förmåner: Rikskortet samt friskvårdsbidrag

Tillträde: enligt överenskommelse.

Lön: Fast lön enligt avtal. Individuell lönesättning tillämpas.

Har du frågor om tjänsten, är du välkommen att kontakta kyrkogårdschef

Mats Odmark tel 08-555 670 27

Ansök senast 2022-01-31 till haninge.rekrytering@svenskakyrkan.se märk din ansökan med landskap/trädgårdsingenjör i ämnesraden.