Kyrkogårdsarbetare säsong 2023 till Haninge kyrkogårdsförvaltning

Kyrkogårdsförvaltningen i Haninge pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Vi är cirka 16 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen och söker nu kyrkogårdsarbetare för säsongsanställning på heltid till säsongen 2023.

 

Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge.

Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för begravningsverksamheten. Våra kyrkor där begravningsplatser finns är Österhaninge, Västerhaninge, Tungelsta, Muskö, Ornö, Utö, Dalarö som tillsammans förvaltar ca 10 000 gravar.

OM TJÄNSTEN

Vill du bli en del av kyrkogårdsförvaltningen och tillsammans med våra medarbetare förvalta våra begravnings – och kulturmiljöer? Våra begravningsplatser är vitt spridda i Haninge. Pastoratets geografiska område är lika stort som Haninge kommun. Som kyrkogårdsarbetare blir du en del av våra arbetslag som sköter om begravningsplatserna med alla förekommande arbetsuppgifter inom kyrkogårdsskötsel och begravningsverksamhet till exempel gräsklippning, häckklippning, gravskötsel, plantering, gravvisning med mera.

Säsongen är mellan början av april till slutet av oktober. Arbetet sker utomhus oavsett väder. Arbetstid är mellan klockan 07:00 och 16:00 måndag till fredag.

 

KVALIFIKATIONER

  • Grundläggande gymnasial trädgårdsutbildning eller annan likvärdig utbildning
  • Vana vid trädgårdsmaskiner/redskap
  • Erfarenhet från kyrkogårds- eller grönytearbete
  • God samarbetsförmåga
  • Vara serviceinriktad
  • Lägst B-körkort


OM OSS

Hos oss är beslutsvägar korta och möjligheten att påverka arbetsinnehållet stor. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag och vi har nyligen inlett ett miljöcertifieringsarbete för att arbeta för en hållbar verksamhet och framtid. Vi erbjuder en trygg arbetsplats där vi är måna om arbetsglädje och gemenskap. Pastoratets framtid formar vi tillsammans.

 

ANSÖKAN

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval, ansök därför snarast möjligt, dock senast innan sista ansökningsdag som är den
2023-01-31. Intervjuer sker löpande.

Upplysningar om tjänsten: Tina Skilje Alkryd, Arbetsledare 08-500 658 66

Provanställning kan tillämpas

Vi tillämpar utdrag från belastningsregistret

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning.