Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon:+46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Kyrkguiden leder dig rätt med karta och kalender

Med appen Kyrkguiden kan du hitta till Svenska kyrkan med hjälp av mobiltelefonen. Du kan också se vad som händer i kyrkan och planera gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Kyrkan är alltid nära

Hitta till kyrkan när du ska på bröllop eller dop. Sök via kartan eller kyrkans namn. I appen hittar du också församlingarnas kalendrar.

Du kan skapa en egen kalender med gudstjänster eller konserter du vill gå på och få en påminnelse så att du inte missar något. Lägg in den församling du vanligtvis besöker som favorit så har du alltid koll på vad som händer.

LADDA NER APPEN FRÅN APP STORE ELLER GOOGLE PLAY

Kyrkguiden i App Store - för iPhone
Kyrkguiden i Google Play - för Android-telefoner
Du kan också hitta Kyrkguiden genom att söka på "Svenska kyrkan" i App Store eller Google Play.
Har du frågor om Kyrkguiden? Hör av dig via e-post..

I sommar håller många kyrkor öppet så passa på och upptäck kulturarvet, gå på gudstjänst, konsert eller andakt. Hitta till sommaröppna kyrkor via vår webbkarta eller app.

Besök en kyrka i sommar!