Komminister

Vi söker dig som är social, ansvarstagande, självgående, flexibel och gillar att arbeta tillsammans med andra. Tjänsten är 100%. Sista ansökan 25 maj.

Om rollen
Som präst arbetar du över hela pastoratet men har din utgångspunkt i Handen. I tjänsten ingår sedvanliga prästuppgifter såsom gudstjänster, kyrkliga handlingar, själavård men också konfirmander och ungdomar. Därför är det viktigt att har en bredd och kan tänka dig att satsa din energi på unga människor såväl som själavård och gudstjänster.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är social, ansvarstagande, självgående, flexibel och gillar att arbeta tillsammans med andra. Du ska tycka att konfirmander och ungdomar är viktiga och har sin givna plats i kyrka och församling. Du har vilja och driv till utveckling av verksamheten samtidigt som du har lätt för att inspirera och motivera.

Kvalifikationer för rollen
Prästvigd i Svenska kyrkan.

Upplysningar om tjänsten: Eva-Britt Löf Hansson, chef för Gudstjänster och musik, 08-500 658 87.
Tjänsten är på 100%. Tillträde enl. ök. Provanställning 6 månader kan tillämpas.

Skicka din ansökan till
e-post: haninge.rekrytering@svenskakyrkan.se.
Bifoga personligt brev, CV och prästbrev. Vi vill ha din ansökan senast den 25 maj. Vid ev. anställningsintervju uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister. Intervjuer sker fortlöpande.

Haninge pastorat, Box 113, 136 22 Haninge.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster.