Musik och konserter i december

Svenska kyrkan i Haninge bjuder in till musik och konserter i kyrkorna under hela julen. Här hittar du hela programmet. Varmt välkommen!

Julkonsert med Haninge gospel.

4/12 kl 18 - Välkommen på julkonsert med Haninge gospel i S:t Eskils kyrka i Handen.

Julkonsert med AcQuire.

5/12 kl 16 - Välkommen på julkonsert med kören AcQuire! Szymon Rudzki, dirigent. S:t Eskils kyrka i Handen.

Julkonsert med Novi Cantores.

9/12 kl 19 - Välkommen på julkonsert med Novi Cantores i Västerhaninge kyrka. Körledare: Johanna E Martell. Musiker: Michael Weiter.

Himmelska toner i juletid

11/12 kl 14 - Välkommen på julkonsert i Ornö kyrka! Angela Wannbäck, sopran. Carina E Nilsson, piano. Insläpp kl. 13.40. Välkomna!

Sång i juletid

11/12 kl 16 och 17.30 i Dalarö kyrka - Kom och sjung in julen och njut av musiken! Dalarö kyrkokör under ledning av Annika Kabel, Viktor Sand - saxofon, flöjt. Hämta din kostnadsfria biljett i Dalarö kyrka torsdagar kl. 18.00 - 20.30, 1:a Advent i samband med Gudstjänst eller 4/12 kl. 11.00 - 14.00 under Julmarknad. Insläpp: 20 min innan med biljett, 10 min innan utan biljett i mån av plats. Max 85 personer så vi undviker trängsel. Välkommen!

Julkonsert med Vendelsö kyrkas kammarkör.

12/12 kl 15 - Välkommen på julkonsert i Österhaninge kyrka! Vendelsö kyrkas kammarkör under ledning av Maria Wackt.

Finska julsånger.

12/12 kl 15 - Ensamble ur Österhaninge kyrkokör & Silja Heino, tvärflöjt. Välkommen till S:t Eskils kyrka i Handen!

Luciahögtid med Trio Vanja Modigh.

13/12 kl 18 - Välkommen att fira Lucia med Trio Vanja Modigh i Jordbro kyrka!

Julkonsert med Manskören Birger.

15/12 kl 19 i Västerhaninge kyrka. Julkonsert med Manskören Birger under ledning av Stefan Bergman. Michael Weiter, musiker. Johanna E Martell, solist. Välkommen!

Vår dröm om julen.

19/12 kl 16 - Välgörenhetskonsert till förmån för Haninge kvinnojour i Västerhaninge kyrka. Johanna E Martell, sopran och Tobias Livheim, piano. Varmt välkommen!

Julkonsert i S:t Eskils kyrka.

19/12 kl 18 - Välkommen på julkonsert i S:t Eskils kyrka! Ulrika Zettersten & Niclas Steeve, sång. Jakob Ellerstedt, piano. Audite, Österhaninge kyrkokör, Haninge sinfonietta.