Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon:+46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Föreläsning 14/3: Innan väggen - om utmattning

Utmattning är ingenting som kommer plötsligt. Det utvecklar sig långsamt och till slut brinner man upp. Man går in i väggen. Det hände Anna Voltaire, läkare och sexbarnsmamma. Anna föreläser om hur hon hanterar sin sjukdom, att bli frisk och hur man undviker att bli sjuk igen.

Torsdag 14 mars kl 18.30 i S:t Eskils kyrka. Fri entré.

Utmattning är ingenting som kommer plötsligt. Det utvecklar sig långsamt och ger sig till känna genom olika symptom som många ignorerar och struntar i kroppens desperata försök att tala om att man måste vila. Till slut brinner man upp. Man går in i väggen. Det hände Anna Voltaire, läkare och sexbarnsmamma. Anna föreläser om hur man som utmattad kan hantera sin sjukdom, hur man ska bli frisk och viktigast av allt hur man undviker att bli sjuk igen.