Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon: +46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Föreläsning: Moder Jord för god att kolsyra

- en ståuppföreläsning om klimat och konsumtion av musikern och underhållaren Staffan Lindberg den 8 november i S:t Eskils kyrka.

Till dig som undrar hur allting ska gå. Varför det blev som det blev. Och vad vi ska göra nu. Och hur man kyler ned sin planet? Ska vi låtsas som ingenting eller göra något åt det?

Musikern och underhållaren Staffan Lindberg gjorde det senare och blev 2007 koldioxidbantare. I samarbete med en hel hoper forskare inom konsumtion, transport, klimat och jordbruk gick Staffan ner flera ton i utsläpp av växthusgaser.

Torsdag den 8 november kl 18.30, S:t Eskils kyrka i Handen. Fri entré!