Gör verklig skillnad!

Helgfrid och nyårstid, klappar och ett överflöd av mat i en varm boning. Men alla är inte lika lyckligt lottade. Gör något riktigt gott. Ge en gåva till ensamma och utsatta!

Vill du göra något extra GOTT?
- Skänk en gåva!

Stöd Kryckans daghärberge genom att skänka en gåva till förmån för de som verkligen behöver det. Alla bidrag mottages tacksamt och går direkt in i Kryckans verksamhet. Kryckan har ett eget swishnummer 123 115 3543. Du kan vara anonym eller ange ditt givarnamn som meddelande. Svenska kyrkan i Haninge har även ett bankgironummer Bg 5518-1804 - ange gärna ”Gåva till Kryckan” som meddelande.

Vill du ge bort din gåva som julklapp? - ladda ned ett gåvobevis här.

Några exempel på värmande klappar:
Swisha ett hygienpaket (deo, tvål mm) - 100 kr
Swisha en powerbank - 100 kr
Swisha underkläder - 200 kr
Swisha vinterunderställ - 300 kr
Swisha hjälp med ID-handling - 400 kr
Swisha en sovsäck och ett liggunderlag - 1000kr

Kryckans daghärbärge

Genom ditt medlemskap i Svenska kyrkan är du redan med och stöttar arbetet för hemlösa och utsatta i Haninge. På Svenska kyrkans daghärbärge Kryckan erbjuds utsatta människor en tallrik soppa, en varm dusch, kläder och filtar. Vi erbjuder också stödsamtal, hjälp vid kontakt med myndigheter och sjukvård. På vintern är behovet av varma kläder och filtar extra stort. Dam- och herrkläder, varma jackor, underställ, vinterskor behövs. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot möbler eller kläder och saker till barn då vi saknar resurser att distribuera dessa vidare.