Vill du vara med och hjälpa andra?

Onsdag 1/3 är du välkommen till en föreläsningskväll om Act Svenska kyrkan. Act Svenska kyrkan arbetar långsiktigt mot fattigdom, förtryck och orättvisor, och agerar snabbt vid katastrofer.

Act Svenska kyrkan är Svenska kyrkans internationella bistånds- och utvecklingsverksamhet som arbetar tillsammans med andra kyrkor, organisationer och frivilliga mot fattigdom, förtryck och orättvisor och agerar snabbt vid katastrofer. Tack vare lokala samarbeten är arbetet effektivt och handlingskraftigt.

Plats finns både för den som vill göra en liten eller tidsbegränsad insats och för den som vill lägga ner mer tid. Du bidrar med din kompetens och ditt engagemang.

Här kan du läsa mer om Act Svenska kyrkan.

Föreläsningskväll 1 mars kl. 19

Svenska kyrkan i Haninge bjuder in till en kväll där du får lära dig mer om hur just du kan hjälpa andra. Kom och lyssna och bestäm sedan om/hur mycket du vill engagera dig.

Onsdag 1/3 kl. 19-21 i S:t Eskils kyrka

För den som vill inleds kvällen med mässa och soppa kl. 18. Därefter följer en föreläsning med Frida Falk, handläggare för stiftsrelationer på Act Svenska kyrkan.