Föreläsning: Man blir människa igen

- tankar och sånger om sorg och hopp. Öppna rum-föreläsning i S:t Eskils kyrka torsdag 24 september kl 18.30 med Göran Larsson och Cecilia Kyllinge. OBS FULLBOKAT - endast bekräftade skriftliga anmälningar gäller för insläpp! Men streamas på Svenska kyrkan i Haninges YouTube-kanal.

Mitt i vardagslunken händer det att vår trygghet trasas sönder. Ibland slår sig sorgen eller krisen ner vid köksbordet för att utmana våra invanda föreställningar om hur livet är och borde vara. Göran Larsson, präst och psykoterapeut, beskriver, personligt och utifrån egen erfarenhet, vad som kan hända när allt ställs på ända. I ord och ton tolkar Göran och hans dotter Cecilia smärtsamma känslor. Men framför allt vill föreläsningen visa på hoppet och vår förmåga att komma igen och växa efter svåra händelser. Man blir människa igen är en föreläsning om den svåra konsten att mogna i motvind och att glädjas på djupet – trots allt. Tillsammans med Cecilia Kyllinge, sångerska och artist.

Torsdag 24 september kl 18.30 S:t Eskils kyrka.
Fri entré, anmälan via formuläret nedan.
Max 50 deltagare enligt Folkhälsomyndighetens aktuella rekommendationer.

Föreläsningen streamas 24/9 kl 18.30, med viss fördröjning, här.