Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon: +46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Drop in-dop 2 juni 2018

Den 2 juni kl. 10-15 har vi drop in-dop i Österhaninge kyrka, för både små och stora, såväl barn som syskon och vuxna. Det är lätt att låta sig eller sitt barn bli döpt! Vid ett drop in-dop är det särskilt enkelt, eftersom det inte behövs någon föranmälan och givetvis kostar det inget. Präster, musiker, dopkaffe och tårta står klart och väntar. Varje sällskap väljer själva om de vill komma ensamma eller bjuda med några. Varmt välkommen!

Hur drop in-dopet går till
- Innan dopet träffar du/ni kyrkobokföringen för att lämna personuppgifter
- Tillsammans med prästen går du/ni igenom dopet och eventuella önskemål om psalmer
- Du/ni går tillsammans in i kyrkan där dopet sedan förrättas