Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon:+46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Drop in-dop på Dalarö 11/5

Det är lätt att bli döpt! Vid ett drop in-dop är det särskilt enkelt, eftersom det inte behövs någon föranmälan och givetvis kostar det ingenting. Kyrkan, präst, musiker och tårta står klart och väntar.

För dig som har väntat på ett bra tillfälle att döpas - den 11 maj kl. 11-16 har vi drop in-dop i Dalarö kyrka. Kom som du är! Vi välkomnar små och stora, såväl barn som syskon och vuxna.

Det är lätt att låta sig eller sitt barn bli döpt! Vid ett drop in-dop är det särskilt enkelt, eftersom det inte behövs någon föranmälan och givetvis kostar det inget. Kyrkan, präst, musiker, dopkaffe och tårta står klart och väntar. Kom som du är! Varje sällskap väljer själva om de vill komma ensamma eller bjuda med några.

Hur drop in-dopet går till
- Innan dopet träffar du/ni kyrkobokföringen för att lämna personuppgifter
- Tillsammans med prästen går du/ni igenom dopet och eventuella önskemål om psalmer
- Du/ni går tillsammans in i kyrkan där dopet sedan förrättas