Drop-in-vigsel 12/2

Har ni gått i giftastankar länge men inte kommit till skott? Eller är tanken på ett stort bröllop bara för mycket? Varmt välkomna på drop-in-vigsel i Österhaninge kyrka.

Allt ni behöver är en giltig hindersprövning samt vigselintyg från Skatteverket, legitimation och ringar. Bröllopsgäster är välkomna och det går precis lika bra att komma själva eller med den närmaste familjen. Vigselförrättare, musiker och vittnen finns på plats. Vigseln är självklart kostnadsfri! Efteråt bjuder vi på tårta i församlingshemmet. Varmt välkomna att fira er kärlek!

Tid och plats: Lördag 12/2 kl 13-17 i Österhaninge kyrka.

Så här går det till: När ni kommer till kyrkan visar ni upp legitimation och hindersprövning. Ni får då fylla i vigselintyget ni fick med hindersprövningen. När det blir er tur har ni ett kort vigselsamtal med en präst. Vigseln sker sedan enligt Svenska kyrkans ordning.

Kontakt: Vid frågor kontakta Carl-Henrik Widlund, präst. Tel: 08-555 670 62, e-post: carl-henrik.widlund@svenskakyrkan.se.

Vi följer myndigheternas rekommendationer och antal deltagare begränsas därför efter lokalens storlek. Läs mer här.