Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon: +46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Föreläsning: Vad hände sedan?

Att behålla tro och riktning i livet med Annika Östberg den 11 oktober i S:t Eskils kyrka.

Efter 28 år i amerikanskt fängelse kom Annika Östberg hem till rampljus, stort intresse och mycket stöd. Men vad hände sedan när dagarna blev vardag och ensamheten gjorde sig påmind?

Annika Östbergs föreläsning handlar om att lära sig leda sig själv och skapa beständig förändring. Hon beskriver även hur du som vän, granne, kollega och medmänniska bör tänka och agera.

Torsdag den 11 oktober kl. 18.30 i S:t Eskils kyrka i Handen. Fri entré!​​