Aktuella aktiviteter

Här hittar du vad som händer i Svenska kyrkan i Haninge under kommande vecka. Kom och var med på utomhuskul för barn och föräldrar, gå en tipspromenad eller delta i vandringsgudstjänst i Vendelsö kyrka. Vissa aktiviteter behöver föranmälan!

Utomhuskul med barn och föräldrar

I Corona-tider ställer vi om och erbjuder utomhusträffar i små grupper för barn och föräldrar. Vi är max 10 personer i en grupp, anmäl dig via e-post. OBS! Ni måste vara friska och symtomfria för att få delta. Se aktuella tider här!

Vi samlas vid klocktornet vid Vendelsö kyrka kl 11.00 31/5, 7/6 och 14/6 och firar gudstjänst och vandrar i skogen bakom kyrkan i ungefär en timme. Gudstjänst? Pilgrimsvandring? Eller båda samtidigt! Den som vill tar med eget kaffe/fika och kan dricka det utomhus på kyrkans veranda efteråt. Deltagarantal är max 10, föranmälan krävs. Du måste klara att gå rundan i skogen i vanlig promenadtakt och vara helt frisk. Hund och barnvagn går bra. Anmälan till eva.abragi@svenskakyrkan.se eller 08 555 670 61

Vandringsgudstjänster i Vendelsö

Tipspromenad

TIPSPROMENAD FÖR BARN

I lekparken vid Västerhaninge församlingshem finns nu en liten tipspromenad för barn, med tema ”Våren”. Den är uppe hela tiden så ni väljer själva att gå när det passar er.

I en låda med lock, hittar ni svarstalong och pennor (facit finns på insdan av locket). Pennorna lägger man tillbaka efter avslutad runda.
Frågorna är lämpliga för barn från cirka 3 år.
Lycka till!

Det här händer!

Vi sjunger utanför äldreboenden, bidrar i kommunens volontärarbete, serverar hemlösa soppa på Kryckan, erbjuder samtalsstöd på telefon för både 70+ och dig som är yngre. Vi ordnar gamingkvällar för ungdomar, har barnvagnspromenader och sänder andakter här på webben med mera. Alla aktiviteter Coronaanpassade förstås. Med 100% frisk personal och helt symptomfria deltagare.