Konsert: ANNA STADLING trio

Alingsås pastorat

Lördag 21 oktober 2017

17:00 • Christinae kyrka

Anna Stadling, sång, gitarr. David Nyström, keyboard, sång. Carl Ekenstam, gitarr, sång. Högaktuella Anna Stadling besöker Alingsås på sin releaseturné för pinfärska albumet ”Efter stormen”. Hon backas upp av två mycket erfarna musiker, som spelat med många av våra stora artister: Lars Winnerbäck, Ulf Lundell, Ola Magnell m fl.
”Efter stormen” är fylld av en stark livsluft med stråk av vemod. I samband med albumsläppet och turné kommer Anna att driva en insamling till förmån för Cancerfonden i rosa bandets tecken.
Vår ”Emmylou Harris-doftande” sångerska har tagit ett litet kliv från americana-genren till ett lättare sound, en större klangvärld och en drömskare ljudbild. Raspigheten och sprödheten finns där fortsatt om än med ett större djup, trots högre tonarter.