Kontakt

Svenska kyrkan Besöksadress: Sysslomansgatan 4, Uppsala Telefon: 018-16 95 00 E-post till Svenska kyrkan

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kulturnatt i Täby kyrka

Täby församling

Lördag 22 april 2017

18:00-23:00 • Täby kyrka

Kl. 18.00 Hyllning till våren Klockorna ringer in helgen och Kulturnatten. Konsert med Chorus Pictor under ledning av Ewa Sassner. Kl. 19.00 Ja visst gör det ont när knoppar brister ... ... varför skulle annars våren tveka. Rasmus Dahlstedt, skådespelare. Dikter och vårtal i samklang med Eva Maria Hux, violoncell och Ewa Sassner piano. Kl. 20.30 Livets pärlor, en spännande resa I ord och ton får vi lära känna frälsarkransens pärlor. Susanna Widner, kyrkoherde i Rådmansö, tidigare präst i Täby församling tillsammans med musiker Ewa Sassner. Kl. 22.00 LISAS Lisa Rydberg, fiol och Lisa Eriksson Långbacka, accordeon. Upplev LISAS musikaliska broderier med trådar ur svensk folkmusik och barockmusik. I februari släppte de sitt första album Fiddle and Accordion Conversations. Repertoaren består till stor del av egna kompositioner vid sidan av personliga tolkningar av traditionella låtar. Under hela kvällen, i vapenhuset, förtäring till självkostnadspris! Varmt välkomna att dela denna vårliga kulturnatt! Var med hela eller delar av kvällen. Fri entré.