Sommarkyrka

Pyssel, konsert och utflykter. Ta del av kyrkans aktiviteter i sommar - för såväl stora som små.

26/6 Församlingsresa till Värmskog

Kl. 10-ca.14. Bussresa från pastorsexpeditionens parkering i Skoghall till Värmskogs kyrka och Värmskogs café. Vi åker buss för att besöka vackra Värmskogs kyrka och därefter gör vi ett stopp vid Värmskogs café där vi äter räksmörgås samt kall dryck/kaffe som ingår i resans pris. Vi möts vid pastorsexpeditionens parkering på Bruksgatan 1. Åter i Skoghall cirka kl. 14.

Anmäl dig senast måndag 18/6 till Johanna G på telefon 054-51 24 25 eller personligen till Marita A. Glöm inte att meddela eventuella allergier/specialkost i samband med anmälan. Pris 75kr/person betalas kontant i samband med resan. Begränsat antal platser. Anmälan är bindande. Anmälan och mer info: 054-51 24 25.

27/6-28/6 ”Arken i parken”

Kl. 9-13. Öppen förskola i Skoghalls folketspark. Vi bjuder på enkelt fika.

3/7 Utflykt med pilgrimstema för barn och vuxna

Kl. 10-12. Med möjlighet att besöka Hammarö kyrka. Gemensamt fika efteråt. Samling vid Hammars gård.

4/7 Pyssel för stora och små

Kl. 10.30 med glassigt tema, på träffpunkten på Lillängshamnens trygghetsboende.

5/7 MÖR spelar på Björkebo

Kl.10.30. Gemensamt fika efteråt.

6/7 Pratpromenad

Kl. 10. På spången i Lillängshamnen. Ta med egen vattenflaska.