Så skapar vi hopp för världen

Biologen och författaren Stefan Edman föreläser om klimathotet, förundran, förändring och förtröstan.

Fredag den 25 januari klockan 18:00 I Skoghalls kyrka

Kom och lyssna på en inspirerande föreläsning med Stefan Edman biolog och författare som skrivit över 40 böcker, varit rådgivare i miljöfrågor för Göran Persons regeringar, amt tagit emot utmärkelser så som Kungens medalj och Harry Martinssonpriset.

Temat för kvällens föreläsning är: förundran, förändring och förtröstan.

I samband med föreläsningen visas naturbilder av Hans Flyman och så får vi lyssna på folkmusikgruppen "Felan går".

Globala gruppen bjuder på vegetarisk soppa.

Arrangörer: Hammarö församling och Studieförbundet SENSUS.

Välkommen!