Hammarö församling

Vi söker en Kyrkvaktmästare, 100%

Vi söker dig som stimuleras av ett omväxlande och ansvarsfullt arbete!
Du kommer att ingå i ett trevligt arbetslag där 4 personer arbetar inom vaktmästeriet. Du tjänstgör tillsammans med präst och kantor vid gudstjänster och kyrkliga handlingar som dop, vigslar och begravningar m.m. Du ansvarar för viss fastighetsskötsel och lokalvård och visning av lokaler vid uthyrning. Du samarbetar tätt med personal från begravningsbyråerna och sköter ibland transporten av askan efter avlidna personer från krematoriet. Du är också behjälplig i allt församlingens arbete och sköter en del inköp. Arbetet är enligt schema förlagt till både vardagar, kvällar och helger.

Vidare vill vi att du har ett intresse för kyrkans historik då vi har många besökare och bokade guidningar. Du ska kunna möta dopfamiljer, vigselpar, begravningsbyråer och sörjande på ett trevligt och respektfullt sätt.

Du har:

• Minst gymnasial utbildning

• B-körkort och tillgång till egen bil

• Lätt för att samarbeta

• Några års yrkeserfarenhet av inre och yttre fastighetsvård

• Viljan att använda datorn som arbetsredskap, vi arbetar i Eniacs system med Aveny tidsbokning, etc.

Du har också:

• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift

• Ett serviceinriktat engagemang

• Positiv inställning och tar tag i det som behöver göras, ingen dag är den andra lik vilket kräver handlingskraft

Du får:

• Vara en del av organisationen som också utgör en del av livet och samhället på Hammarö.

• Många kunniga och spännande kollegor

• Inspirerande arbetsmiljö

• Trevliga fikapuser med Värmländsk fairtrade-kaffe

Välkommen med din ansökan innehållande personligt brev och CV. Ansökningar skickas via mail till ekonomichef Camilla Svärdh

Sista ansökningsdag: 8 januari. Urval och kallelse till intervju sker löpande under ansökningstiden.

Lön: Ange löneanspråk

Anställningsform: Tillsvidare, provanställning 6 mån

Övrigt: För tjänsten krävs medlemskap i Svenska kyrkan.

Tillträde: 2018-04-01 eller enligt överenskommelse

Kontakt: Frågor om tjänsten besvaras av ekonomichef Camilla Svärdh, Camilla Svärdh, alt telefon 054-51 24 07

Facklig företrädare: Vision

Varmt välkommen med din ansökan!