Hammarö församling Besöksadress: Bruksgatan 1, 66330 SKOGHALL Postadress: BOX 47, 66321 SKOGHALL Telefon:+46(54)512400 E-post till Hammarö församling

Tassemârten 31 maj-1 juni

Fredag 31 maj håller Pastorsexpeditionen och Kyrkogårds- förvaltningen stängt. Men vi kommer att finnas på plats på Tassemârten i Skoghall centrum. Kom gärna fram till oss och samtala. Vi bjuder på kaffe. Hoppas vi ses!

Tassemârten

Tassemârten är en marknad i Skoghall centrum men musikunderhållning, knallar, godisregn med mera.

Hoppas vi ses

Pastorsexpeditionen och kyrkogårdsförvaltningen kommer hålla stängt fredag 31 maj. Men vi kommer att finnas på plats på Tassemârten i Skoghall centrum. Vi ser fram emot att träffa och samtala med många människor, så kom gärna fram till oss och säg hej. Vi bjuder på kaffe.

Hoppas vi ses!