Hammarö församling Besöksadress: Bruksgatan 1, 66330 SKOGHALL Postadress: BOX 47, 66321 SKOGHALL Telefon:+46(54)512400 E-post till Hammarö församling

Sommarutställning i pilgrimskapellet

Sommarens utställning i pilgrimskapellet (vid Hammarö kyrka) har skapats av en årskurs 2 klass från Hammarlundens skola. Resultatet kan nu ses i pilgrimskapellet ända fram till den 1/9. Välkomna!

Sommarutställning i Pilgrimskapellet

Pilgrimsvandring

Klassen gick en pilgrimsvandring ut på Hammars udde i början av maj. Regnet hängde i luften och det blåste en lätt kylig vind, men humöret var det inget fel på. Vi vandrade, lyssnade, doftade och kände in vilken känsla vi fylldes av längs med vägen. Eleverna fotograferade med sina chroomebooks och skrev dikter till sina bilder.

Resultatet kan nu ses i pilgrimskapellet ända fram till söndag den 1 september.

För att se sommarutställninges affisch, tryck här.

Kreativa Bloggen

Besök gärna vår blogg, kreativahammaroforsamling.blogspot.com

Välkomna!