Hammarö församling Besöksadress: Bruksgatan 1, 66330 SKOGHALL Postadress: BOX 47, 66321 SKOGHALL Telefon:+46(54)512400 E-post till Hammarö församling

Sommarkyrkans café

Onsdag 26 juni till söndag 4 augusti, onsdag - söndag kl. 11:00 -17:00. Välkommen!

Sommarkyrkans café

Välkommen till en fantastisk skärgårdsmiljö där du kan njuta av gott fika. Det serveras kaffe/te, smörgås, kakor, glass samt Fairtradeprodukter.

Plats?

Hammars gård; den vita byggnaden alldeles intill Hammarö kyrka.

När?

Onsdag 26 juni - söndag 4 augusti, kl. 11:00 - 17:00.

Hammarö församlings café på Hammars gård är litet och här jobbar ungdomar (första sommarjobbet för många) och det finns 11 st små bord.

Som gäst på cafét behöver Du har förståelse för att det kan ta lite tid med serveringen samt att du lämnar ditt bord till andra (köande) när du fikat klart.

Vi vill att många ska ha chans att fika och ha en fin stund i vår kyrkliga miljö.

Vi tillämpar den gyllene regeln och vill gärna att Du gör det också. ”Allt vad ni vill att människorna skall göra för er, det skall ni också göra för dem.” (Jesus ord i Matteusevangeliet 7:12).

Vill du kolla in menyn? Klicka här. Vi tar Swish.

Varmt välkommen!