Hammarö församling Besöksadress: Bruksgatan 1, 66330 SKOGHALL Postadress: BOX 47, 66321 SKOGHALL Telefon:+46(54)512400 E-post till Hammarö församling

Köp en prästost och rädda liv!

Köp en prästost och stöd Svenska kyrkans internationella arbete.

Humanitära insatser

Svenska Kyrkan och matbutiker runt om i landet gör en gemensam sak och säljer prästost till förmån för Svenska kyrkans internationella arbete. I år går intäkterna till människor som drabbats av krig, våld och naturkatastrofer.

Just nu är 135 miljoner människor i akut behov av humanitärt stöd, en siffra svår att förstå. Bakom den siffran finns människor som fått sin trygghet sönderslagen av krig, våld och naturkatastrofer. Svenska kyrkans internationella arbete stödjer humanitära insatser över hela världen.

Dina gåvor används där behoven är som störst

Var med och kämpa för människors rätt att få resa sig starkare ur en katastrof. Dina gåvor används där behoven är som störst och räddar liv - de bidrar till hopp och värdighet.

Vart hittar ni oss?

Fredag den 29 mars hittar du representanter för Svenska kyrkan på ICA Supermarket i Skoghall, ICA Kvantum och Stora Coop  Nolgård.

Köp en ost och rädda liv!

Mer info: Maria Hallén, präst, 054-51 24 21, maria.hallen@svenskakyrkan.se
Arrangörer: Globala gruppen i Hammarö församling