Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Hammarö församling Besöksadress: Bruksgatan 1, 66330 SKOGHALL Postadress: BOX 47, 66321 SKOGHALL Telefon:+46(54)512400 E-post till Hammarö församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Livet värt att leva

Den 13-16 mars 2019 är det dags för Livet värt att leva igen. Livet värt att leva är temadagar som vågar ta upp viktiga frågor. Svenska kyrkan bjuder tillsammans med samverkanspartners in till samtal, där svaren kanske inte alltid är självklara.

 

Alla arrangemang under Livet värt att leva har fri entré. Ingen förhandsbokning krävs och först till kvarn gäller, med reservation för att det kan bli fullsatt. 

I början av mars landar tidningen kyrknyttt i din brevlåda, i den finner du programmet för dagarna, men redan nu kan du tjuvkika på programmet i länken här nedan.

 

Se hela programmet för Livet värt att leva-dagarna här

 

 

Hammarö församling har två aktiviteter under dessa temadagar: Ett föredrag med psykoterapeuten Patricia Tudor Sandahl som delar med sig av sina erfarenheter kring åldrande och en föreläsning med fri-idrottaren  och kommunikatören Erika Bergkvist som berättar om utmattningsdeppressionen som förändrade hennes liv för tre år sen.