Hammarö församling

Julkampanjen 2017

Julinsamlingen till Svenska Kyrkans Internationella arbete inbringade 18 174 kr. Tack till er som skänkt pengar och bidragit till att stärka barns rättigheter.

Julkampanjen 2017 pågick 3 dec-6 jan. Barn världen över berövas rätten till fullvärdiga liv! Det kan vi inte tolerera. Därför arbetar vi mot sexuella övergrepp och våld. Vi vill ge barn möjlighet till trygghet, skydd, utbildning, mat och vatten. Vi kämpar för att barnens röster ska höras.

Svenska kyrkans internationella arbete värnar om barns rättigheter över hela världen. Vi arbetar med effektiva metoder som ger barn möjlighet till hälsa, utbildning, omsorg och gemenskap. I Manilla i Filippinerna arbetar vi för att barn ska slippa bo på gatan. Att höras och tillsamans ge kraft till en bättre framtid. Detta är bara ett exempel på hur Svenska kyrkan arbetar för barns rättigheter. En enkel önskan om trygghet och rättvisa. Ett hopp om framtid. Ett bättre liv.

Här kan du läsa mer om Julkampanjen 2017.