Hammarö församling

Prata med oss

Kontakt

Hammarö församling Besöksadress: Bruksgatan 1, 66330 SKOGHALL Postadress: BOX 47, 66321 SKOGHALL Telefon: +46(54)512400 E-post till Hammarö församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Julkampanjen 2017


Julinsamlingen till Svenska Kyrkans Internationella arbete inbringade 18 174 kr. Tack till er som skänkt pengar och bidragit till att stärka barns rättigheter. 

Julkampanjen 2017 pågick 3 dec-6 jan. Barn världen över berövas rätten till fullvärdiga liv! Det kan vi inte tolerera. Därför arbetar vi mot sexuella övergrepp och våld. Vi vill ge barn möjlighet till trygghet, skydd, utbildning, mat och vatten. Vi kämpar för att barnens röster ska höras.

Svenska kyrkans internationella arbete värnar om barns rättigheter över hela världen. Vi arbetar med effektiva metoder som ger barn möjlighet till hälsa, utbildning, omsorg och gemenskap. I Manilla i Filippinerna arbetar vi för att barn ska slippa bo på gatan. Att höras och tillsamans ge kraft till en bättre framtid. Detta är bara ett exempel på hur Svenska kyrkan arbetar för barns rättigheter. En enkel önskan om trygghet och rättvisa. Ett hopp om framtid. Ett bättre liv.

Här kan du läsa mer om Julkampanjen 2017.