Hammarö församling Besöksadress: Bruksgatan 1, 66330 SKOGHALL Postadress: BOX 47, 66321 SKOGHALL Telefon:+46(54)512400 E-post till Hammarö församling

Annika Eriksdotter- kyrkopedagog i Karlstads stift

Hammarö församlings konstnärliga ledare kommer under en tid även arbeta på Karlstad stift med att utveckla det kyrkopedagogiska arbetet.

Kyrkopedagogiskt arbete

Annika Eriksdotter kommer under en period framöver att jobba med att utveckla det kyrkopedagogiska arbetet i Karlstads stift. Hon ska till exempel ordna fortbildningar och inspirationsträffar, bygga nätverk, och undervisa på 2019 års utbildning i Kyrkopedagogik. Karlstads stift ligger i framkant när det gäller kyrkopedagogik i Sverige, och är glada över det tillskott de nu fått genom Annika.

Om Annika

Annika är bland annat konstnär och fotograf, och genomgick universitetsutbildning i kyrkopedagogik 2016-2017. Många har genom åren mött henne i Hammarö, där hon arbetar som konstnärlig ledare i församlingen.