Hammarö församling

Noten

Välkommen till en helafton med BLANDSKOG. Lyssna till Görans Samuelssons sånger och Håkan Jäders krönikor den 15/2 kl. 19 på Hammars gård.

BLANDSKOG är en hyllning till den vanliga människan. Sång, gitarr och berättande på bästa sätt tillsammans med kaffeservering och andakt. Fri entré.

Göran är låtskrivaren och artisten som gett ut 15 album med egna sånger, en diktsamling och skapat glädjeyttringen ”Packmopedsturnén”. En av landets främsta visartister!

Blandskog.

Håkan anses vara en av Sveriges bästa komiker. Han är även skådespelare och har medverkat i många filmer, på TV och gjort egna produktioner.

Är du i behov av skjuts? Ring 054-51 24 00 senast kl. 12 dagen innan.

Välkommen!