Hammarö församling Besöksadress: Skogåsvägen 3, 66330 SKOGHALL Postadress: Box 47, 66321 SKOGHALL Telefon:+46(54)512400 E-post till Hammarö församling

Bli medlem i Svenska kyrkan

I Svenska kyrkan finns det alltid en plats för Dig. Du kan bli medlem oavsett om Du har varit medlem tidigare eller inte. Du är alltid välkommen!

Du är alltid välkommen

Svenska kyrkan finns i hela Sverige och i många delar av världen. Här är alla välkomna, just som de vi är. Med gemensamma krafter skapar vi en kyrka som bär i stort och smått. En kyrka som är närvarande, mitt i livet och mitt i världen.

Ladda ner foldern "Medlemskapet - som betyder mycket för många" och läs mer om vad du får som medlem i Svenska kyrkan.

Kontakt Hammarö församling

Församlingsexpedition
Skogåsvägen 3, 663 30 Skoghall
Våning 2

Box 47, 663 21 Skoghall

E-post till Hammarö församling

Ordinarie telefon- och öppettider församlingsexpeditionen
Mån-fre kl. 10-12 samt  mån, tis, tors, fre kl. 13-14.30.

Regina Piscator, 054-51 24 22, E-post till Regina Piscator

Prenumerera
Prenumerera via e-post eller brev på månadens gudstjänster och arrangemang. Gå till formulär.