Vill du jobba på café eller på kyrkogården i sommar?

Om du är född 2001 och boende i Hammarö församling kan du söka till ett av sommarens roligaste sommarjobb!

Du kan välja mellan att söka till café Hammars gård eller till kyrkogården och du väljer också vilken period som passar dig bäst.

Café Hammars gård

Period 1 v. 26-29 (4 v) eller v.26-28 (3 v). Skriv om du vill jobba 3 eller 4 veckor i första hand.

Period 2 v. 30-32 (3 v) eller v. 29-32 (4 v). Skriv om du vill jobba 3 eller 4 veckor i första hand.

Du jobbar onsdag till söndag varje vecka och arbetstid är 6 timmar per dag.

Kyrkogården

Period 1 v. 26-28 (3 v)

Period 2 v. 29-31 (3 v)

Du jobbar måndag till fredag varje vecka och arbetstid är 6 timmar per dag.

Ansökan

I din ansökan ser vi gärna att du beskriver varför du söker tjänsten hos oss och bifogar ditt personliga brev och CV. Ansökan ska vara oss tillhanda senast 3 april.

Ansökningar till kyrkogården skickas till Milena Andersson, Milena Andersson, 054-51 24 10

Ansökningar till café Hammars gård skickas till Regina Piscator, Regina Piscator, 054-51 24 22

Sommarjobba i Hammarö församling!

Vad gör en präst egentligen? Arbetar diakoner endast med äldre? Hur känns det att spela på en stor orgel? Finns det pedagoger i kyrkan?

Nu finns möjlighet att söka sommarjobb hos Hammarö församling.

Du ska vara nyfiken och intresserad av att lära dig mer om vad Svenska kyrkan gör samt ha tankar på att utbilda dig till något kyrkligt yrke. Du får följa med en präst, diakon, församlingspedagog eller kyrkomusiker hos oss under några veckor.

Som ersättning får du en ferielön enligt avtal.

Skicka din ansökan till Regina Piscator senast 2/5 2018.

Skriv en motivering till varför just du söker en ferieplats. Ange namn, adress, telefonnummer, och mailadress.