Hammarö församling

Vi söker en Kyrkvaktmästare, 100%

Vi söker dig som stimuleras av ett omväxlande och ansvarsfullt arbete!

Du kommer att ingå i ett trevligt arbetslag där 4 personer arbetar inom vaktmästeriet. Du tjänstgör tillsammans med präst och kantor vid gudstjänster och kyrkliga handlingar som dop, vigslar och begravningar m.m. Du ansvarar för viss fastighetsskötsel och lokalvård och visning av lokaler vid uthyrning. Du samarbetar tätt med personal från begravningsbyråerna och sköter ibland transporten av askan efter avlidna personer från krematoriet. Du är också behjälplig i allt församlingens arbete och sköter en del inköp. Arbetet är enligt schema förlagt till både vardagar, kvällar och helger.

Vidare vill vi att du har ett intresse för kyrkans historik då vi har många besökare och bokade guidningar. Du ska kunna möta dopfamiljer, vigselpar, begravningsbyråer och sörjande på ett trevligt och respektfullt sätt.

Du har:

• Minst gymnasial utbildning

• B-körkort och tillgång till egen bil

• Lätt för att samarbeta

• Några års yrkeserfarenhet av inre och yttre fastighetsvård

• Viljan att använda datorn som arbetsredskap, vi arbetar i Eniacs system med Aveny tidsbokning, etc.

Du har också:

• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift

• Ett serviceinriktat engagemang

• Positiv inställning och tar tag i det som behöver göras, ingen dag är den andra lik vilket kräver handlingskraft

Du får:

• Vara en del av organisationen som också utgör en del av livet och samhället på Hammarö.

• Många kunniga och spännande kollegor

• Inspirerande arbetsmiljö

• Trevliga fikapuser med Värmländsk fairtrade-kaffe

Välkommen med din ansökan innehållande personligt brev och CV. Ansökningar skickas via mail till ekonomichef Camilla Svärdh

Sista ansökningsdag: 8 januari. Urval och kallelse till intervju sker löpande under ansökningstiden.

Lön: Ange löneanspråk

Anställningsform: Tillsvidare, provanställning 6 mån

Övrigt: För tjänsten krävs medlemskap i Svenska kyrkan.

Tillträde: 2018-04-01 eller enligt överenskommelse

Kontakt: Frågor om tjänsten besvaras av ekonomichef Camilla Svärdh, Camilla Svärdh, alt telefon 054-51 24 07

Facklig företrädare: Vision

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker Kantor, vikariat

Just nu söker Hammarö församling en kantor för vikariat under 2018.

Välkommen med din ansökan innehållande personligt brev och CV. Ansökningar skickas via mail till Regina Piscator.

Tid: 1/1 - 31/12 2018

Sista ansökningsdag: 7 december. Intervjuer och urval sker löpande.

Kontakt: För mer information, kontakta kyrkoherde Regina Piscator, 054-512422, eller Regina Piscator

Om Hammarö församling

Hammarö församling är en del av Svenska kyrkan vilken är en evangelisk-luthersk kyrka. Vi delar Svenska kyrkans lära och ordning. Bibeln, bekännelseskrifterna och kyrkoordningen är viktiga delar av detta. Vi är en öppen folkkyrka där alla ska känna sig välkomna.

Vår grundläggande uppgift är att fira gudstjänst, bedriva undervisning, samt utöva diakoni och mission.

Vår vision är att med Jesus som förebild möta människor där de befinner sig i livet. Vi vill verka för goda mötesplatser och vara ett växthus för människor i alla åldrar. Vi förmedlar hopp, helighet och gemenskap och samverkar med andra goda krafter i samhället. Hammarö församling vill vara en omistlig del av livet på Hammarö.

Hammarö församling har ca 12 000 medlemmar och 30 årsanställda.