Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Hammarö församling Besöksadress: Bruksgatan 1, 66330 SKOGHALL Postadress: BOX 47, 66321 SKOGHALL Telefon: +46(54)512400 E-post till Hammarö församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Hammarö församling söker ekonom på heltid

Sista ansökningsdag 10 februari 2019

 

Som ekonom i Hammarö församling kommer du aktivt att arbeta med upprätta rutiner som stöder rapportering till kyrkoherde och kyrkoråd. I tjänsten ingår budget-, prognos-, analys- och uppföljningsrapporteringar. På kansliet har du övergripande ansvar för resursfördelning vad gäller löpande redovisningsarbete, löner samt personaladministration. Du arbetar konsultativt och stödjande med investerings- och underhållsprojekt och arbetar nära fastighetsansvarig inom vaktmästeri. Du har även ansvar för ett 100-tal arrenden.

Du är initiativrik och stöttar ledning och verksamhetsansvariga att uppnå uppsatta verksamhetsmål. Du ingår i församlingens ledningsgrupp. Du är även beredande till och föredragande av ärenden i kyrkorådet och dess utskott samt sekreterare i desamma.

 

Vi söker dig som har ekonomexamen från universitet eller utbildning som anses likvärdig. Erfarenhet av flerårigt kvalificerat ekonomiarbete är meriterande. Du har god analytisk förmåga, kan se helheter. Du är duktig på att kommunicera i tal och skrift. Vi förutsätter att du har lätt att använda olika IT system i ditt arbete.

 

Eftersom du kommer ha många kontakter med såväl medarbetare och förtroendevalda är det viktigt att du är utåtriktad, positiv och lyhörd. Du har förmåga att skapa förtroende och har lätt för att samarbeta.  

 

Vi vill att du delar Svenska kyrkans värderingar.

 

Anställningen är heltid, en tidsbegränsad anställning till 2020, med goda möjligheter till fortsättning.

 

Välkommen med din ansökan. Maila den till regina.piscator@svenskakyrkan.se

Sista ansökningsdag 10 februari 2019.

 

Frågor om tjänsten besvaras av Regina Piscator, kyrkoherde, 054-512422

Facklig företrädare Vision Eva Bonander 0560-20013