Erik Gustaf Geijer - ett musikaliskt porträtt

Karlstads Kammarmusiksällskap i samarbete med Hammarö församling 21 april kl. 16.00, Skoghalls kyrka.

Erik Gustaf Geijer -lLärdomsgiganten, historikern, poeten, musikern, teologen m.m.

Det kommer att bli ett intressant program med inblickar i romantikens värld. Vi får lyssna till:

Pelle Östlund, pianist
Radu Mitnei, violin
Sam Bäckström, cello
Peter Kronlöv, baryton

Ett musikaliskt porträtt ges lördag 21 april kl 16.00 i Skoghalls kyrka (tidigare annonserad tid gäller inte).

Biljetter: Säljes vid entrén. Medlemmar i Kammarmusiksällskapet betalar 150 kr, övriga 200 kr. Endast kort eller Swish. Fri entré för barn och ungdom.

Varmt välkomna!